A keresőmarketing könyvről Olvasópróba Szerzők bemutatása Hol vásárolható meg?

Berényi Konrád
Közgazdász, internetes marketing tanácsadó. 1995 óta foglalkozik az internettel, 1996 óta az internet üzleti lehetőségeivel. Korábban dolgozott többek között az Index.hu Rt-nél, az Eduport Felsőoktatási portálnál, a Gyalogló Chat-nél és a Neo Interactive online ügynökségnél is. Jelenleg az Onlinemarketing.hu Kft-nél mint internetes tanácsadó elsősorban kommunikációs megoldásokkal és keresőmarketinggel foglalkozik. Ő írja és a szerkeszti az egyik legismertebb hazai marketinges szakmai blogot, az Onlinemarketing blogot.
Kálmán Tamás
1978-ban született, középiskolai tanulmányait 1996-ban fejezte be. 1998-ban a T-Mobile (akkor még EuroTel) mobiltelefon-szolgáltatónál kezdett dolgozni, ahol ügyfélszolgálati menedzserként tevékenykedett. 2002-ben került az Orange mobiltelefon-szolgáltatóhoz, ahol értékesítési menedzser funkciót töltött be kis- és középvállakozások számára. 2004-től az Intersonic társaságnál, mint DVD-stúdió menedzser dolgozott, ahol a DVD gyártásért volt felelős. 2005. novemberétől tölti be az ETARGET Kft. magyarországi részlegének country manager pozícióját.
Kővári Tamás
Okleveles közgazdász, 10 év tapasztalattal az online és IT iparágakban. Az egyik neves hazai fejlesztőcég társalapítója, majd éveket tölt Németországban az egyik legnagyobb ottani multimédia ügynökség tanácsadójaként. 2003 óta az MKM Magyarország vezetője.
Az Országos keresőmarketing tréning ötletgazdája és vezető oktatója, valamint az Internet Mindennap könyvsorozat társszerzője.

A könyvről - Olvasópróba - Szerzők bemutatása - Hol vásárolható meg?

2009. MKM Computer Network Kft.